عنوان درس دوم کتاب علوم پایهی سوم "خوراکیها" است. در این مبحث دانشآموزان با پنج گروه مواد غذایی آشنا میشوند. فواید آنها را نام میبرند و با شناخت ویژگیهای یک خوراکی سالم و مفید انتخاب میکنند که در بشقاب سلامت خود، روزانه از هر پنج گروه موادغذایی چه مواردی را قرار دهند تا انرژی کافی به بدن آنها برسد. همچنین در این درس با عنوان سیب سلامت، علامت استاندارد، مواد نگهدارنده، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء که بر روی بستهبندی موادغذایی است آشنا میشوند.
به همین منظور برای ایجاد انگیزه و فهم بهتر دانشآموزان، آموزگار کلاس سوم لادن، خانم مقیمیان از آنها خواست که بشقاب سلامت تهیه کرده و به مدرسه بیاورند تا صبحانه را در کنار دوستانشان میل کنند.
تاریخ انتشار: 1402/08/01
شکیبا باشید...